Baggrund

Den undervisning, jeg tilbyder, er baseret på viden, som jeg har indsamlet gennem kurser, uddannelser og praktisk arbejde med egne og andres heste, samt undervisning af hesteejere med forskellige ønsker og udfordringer.

Det ligger mig meget på sinde, at hest og rytter får et positivt samarbejde. Dette opnåes efter min mening ved, at du som hesteejer lærer, hvordan du lærer hesten at reagere på helt bløde signaler, (mental sundhed), samt at hesten får opbygget en stærk og smidig krop, der ubesværet kan bære sin rytter, (fysisk sundhed). Læs min artikel her

Jeg hjælper dig til at forstå, hvor stor indflydelse din egen holdning og tankegang har på din hest – både under ridning og håndtering – og hvordan du kan bruge denne indsigt optimalt.

Som sygeplejerske har jeg gennem mange år hjulpet mennesker med varierende grad af angst, bl. a. gennem hjælp fra heste. Jeg har gennemgået rideterapikursus hos psykolog Gerd Weber og Marie Louise Demant.

www.skolenforrideterapi.dk/

Desuden er jeg uddannet i Mindfulness Meditation hos Kognitiv Center Fyn.

www.kognitivcenterfyn.dk

Andre kurser, hvor jeg har hentet inspiration:

Ute Lehmann

www.horseinharmony.dk

Christina Holmbæck

www.ridekunstmedlethed.dk

Tove Nielsen (Craniosakralterapi/heste og hunde)

www.naturgaarden.dk

Sidst har jeg gennemgået et uddannelsesforløb bestående af 4 moduler på Blue Berry Hill v/ Susan Kjærgård. Her er der fokus på læringsteori, biomekanik, kommunikation og helhedsforståelse, således at samspillet mellem alle faktorer kan inddrages i undervisningen.
Det er med hovedvægt på den viden, jeg har opnået på BBH, at min undervisning bliver tilrettelagt.

www.blueberryhill.dk

Jeg søger hele tiden at holde mig kritisk opdateret om ny viden, ved at deltage i kurser og foredrag. Centreret ridning er et felt, der falder i tråd med den retning, jeg gerne vil med min egen ridning og min undervisning. Et af de kommende store projekter er en uddannelse til HiH trainer ved Ute Lehmann.